5 nya sätt att tjäna pengar på

Det finns ett talesätt som säger att du inte blir rik av att arbeta. Det är något som många svenskar verkar ha tagit fasta på. Idag så är det många som tjänar pengar passivt. Det låter kanske för bra för att vara sant men det är inte det. Det är klart att du fortfarande måste göra något. Men numera så är det fullt möjligt att skapa en container som sedan fylls på med pengar automatiskt med väldigt lite underhåll från din sida.

Här är 5 nya sätt att tjäna pengar på. De är bekväma och rätt så enkla. Det enda som egentligen krävs är talang och viljan att lyckas.

  • Streama dina spel

Om du tycker om att spela så kan du tjäna pengar på att visa andra hur det går för dig. Med tjänster som Twitch tv så kan du sända dina spelomgångar live. Börja med att besöka casumobonus.se för att lära dig mer om spel, kampanjer och tävlingar som du kan delta i. Direktsänd din aktivitet och bygg upp en stor publik. Med tiden så kan varje spelomgång du kör leda till mycket större intäkter än vad du kan vinna på spelet.

Det här är på sätt och vis en helt passiv inkomst. Du gör ju det som du gillar och intäkterna kommer via reklam och de som följer dig och tycker att du är kul. Lyckas du med detta så kan du faktiskt bli riktigt rik!

Snurra slots och låt andra se på!
Snurra slots och låt andra se på!
  • Bli en affiliate

Starta en blogg eller hemsida och driv trafik till den. Lägg in länkar till butiker online. När en besökare från dig klickar på länken och köper något så får du betalt. Det här är en passiv inkomst som kräver en hel del arbete i början. Du måste ju se till att din sajt får gott om besökare för att det ska bli pengar. Men om du tycker att det är kul att uppdatera och driva din hemsida så kommer det här vara ett nöje som du kan se stor behållning av.

  • Sälj dina bilder

Den som ofta tar bilder med mobilen eller professionell kamera kan sälja dessa online via bildbanker. Det finns lite olika sätt att göra detta på. Om du är duktig och tar väldigt snygga bilder så kan det här bli en fin passiv inkomst som rullar på medan du gör annat. Tänk på att det kan vara bra med en bredd på motiven om du vill nå många. Det som är så intressant med detta jobb är att det finns ett stort behov av bilder online och att du med en helt vanlig smartphone kan skapa material som håller hög kvalitet. Du behöver alltså inte investera i dyr utrustning för att komma igång.

  • Skriv böcker

Kanske kan du dela med dig av den kunskap som du har eller så har du god fantasi. Det har aldrig varit enklare att sälja böcker. Idag läser folk på sina skärmar. De kan tänka sig att betala några kronor för en bok som handlar om något som de vill lära sig mer om. Du behöver inte betala för tryck av pappersböcker och du behöver inte acceptera refuseringar från bokförlag. När din bok är uppladdad så kan den köpas om och om igen av folk från hela världen. Skriv på engelska för att nå en större publik eller ladda upp din tecknade serie för att tjäna pengar på den.

  • Öppna en webbutik

Du kan också öppna en webbutik som säljer produkter för en annan webbutik. Det kan du göra med hjälp av smarta hjälpmedel från system som WordPress. Det här liknar jobbet som affiliate med skillnaden att du skapar en faktisk butik. Du får förstås jobba en del med SEO för att lyckas men om du gör rätt saker så kommer du att få en container som kan samla in pengar åt dig då du ligger och sover!

Tjäna pengar när du sover!
Tjäna pengar när du sover!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *