5 tips för att klara solen

Att överleva en solsemester är för de flesta ingen konst. Drinkar vid poolen eller härliga strandpromenader med polarna under tiden som solens varma strålar dansar. Men hur mycket påverkar egentligen solen oss och hur ser vi till att må som bäst i solen? Många tar inte medelhavsvärmen och den gassande solen på allvar – men…

Innan-du-reser

Innan avresa – Checklista

Detta är en checklista som kan vara bra att kolla igenom innan du reser. Det är viktigt att ha koll på alla dokument och saker att göra innan resan.

billiga flygbiljetter

Billiga flygbiljetter

Konsten att hitta billiga flygbiljetter är en hel vetenskap i sig själv, speciellt om man inte är erfaren och vet vad man ska titta efter. Flygbiljetternas pris bestäms av ett flertal faktorer. I denna artikel delar vi med oss av tips som lär dig konsten att hitta billiga flygbiljetter till hela världen. Vad styr egentligen…

valuta

Valutaväxling och Bankomatkort utomlands

Att växla eller inte växla är en fråga som många ställer sig innan dem reser. Svaret är enkelt – Växla inte.. Använd istället ett bankomatkort som är anpassat för resor och spara tusentals kronor när du reser.

Packlista solsemester

Komplett Packlista inför resan

Vi har gjort en komplett packlista för solsemester och charter. Här hittar du även en lång packlista med alla möjliga saker som annars är lätta att glömma..